Punctele tari la Heerenveen

Punctele tari la Heerenveen
Heerenveen se bazeaza pe loviturile libere si are in loc cel putin doi fotbalisti de valoare si clasa.

Spectacol la lovituri libere
Una din vedetele lui Heerenveen este turcul naturalizat olandez UgUr Yildirim. El a provocat un scandal in familie, dupa ce a ales sa joace pentru nationala Olandei in dauna “Semilunei”. Yildirim a devenit si mai cunoscut dupa ce a castigat Campionatul Mondial de lovituri libere, invingandu-i, printre altii, pe Zidane si Beckham. Pericolul Lars Hansson.
Cel mai experimentat fotbalist al lui Heerenveen este mijlocasul Paul Bosvelt, castigator in 2002 al Cupei UEFA cu Feyenoord. Bosvelt a fost cel care a ratat ultima lovitura de departajare a Olandei la Euro 2000, in semifinala de poveste cu Italia. Andone a afirmat ieri ca nu atat atacantul-golgeter Huntelaar il inspaimanta, ci a fost impresionat de tanarul suedez Lars Hansson, care joaca fie varf, in modulul 4-3-3, fie mijlocas stanga, in sistemul 4-4-2.

Huntelaar costa 6.000.000 euro.
Klaas Jan Huntelaar, golgeterul echipei olandeze, e in vizorul “granzilor” din Eredivisie, Ajax si Feyenoord Rotterdam. “Visul meu e sa joc la o mare echipa si cred ca, daca va aparea o astfel de posibilitate, clubul imi va permite sa plec”, a declarat Huntelaar, jucator dorit si de o alta grupare batava, AZ Alkmaar. Heerenveen ar fi dispusa sa renunte la atacantul sau pentru aproximativ 6 milioane de euro.

INEDIT

Andone despre Verbeek.
Gertjan Verbeek (43 de ani), antrenorul lui Heerenveen, a fost coleg cu Ioan Andone la Heerenveen, in perioada ’91-’93. “Cu toate ca era foarte inalt, juca fundas de banda stanga! Nu era prea rapid, insa compensa printr-o ambitie foarte mare”, a spus “Ando” despre tehnicianul care a mai pregatit echipe de Divizia B si e in al doilea an la Heerenveen, echipa “inimilor” din provincia batava Friesland.

Sursa: Onlinesport.ro