Punguţa cu doi bani, căutată la Lotus Market

Punguţa cu doi bani, căutată la Lotus Market
Când e vorba de întreceri, de petrecere si voie buna, copiii si educatorii nu fac greva. Cel putin asa au demonstrat copiii de la Gradinitele nr. 42 Oradea si nr. 4 Marghita, care s-au întâlnit sub cupola Lotus Market.

Dupa ce saptamâna trecuta, întâlnirea dintre Gradinitele nr. 48 si 26 a provocat contestatii din partea parintilor, care au considerat ca copiii au fost furati, un reprezentant al Inspectoratului Scolar si-a facut aparitia în juriu.

Tema de saptamâna aceasta a fost Punguta cu doi bani. Copiii au demonstrat ca sunt pregatiti în detaliu în ceea ce priveste derularea întâmplarilor din poveste. Dar si faptul ca au cunostinte temeinice de aritmetica, fie ea si distractiva. Cu tripleti în formatia de cinci, copiii de la Gradinita nr. 4 l-au avut drept mascota pe mosul din poveste, în timp ce copiii de la Gradinita nr. 42 au fost condusi de un original si neastâmparat cocos. Gradinita din Oradea merge mai departe.

Tema de saptamâna viitoare a festivalului este Scufita Rosie. Premiile puse în joc, rezervate pentru fazele finale ale competitiei, sunt o casuta, un tobogan, un leagan, dar si alte jucarii.

Bursasiu Veronica

Taguri: