Punti intre gradinita si scoala

Reactualizat la:
Punti intre gradinita si scoala
Ziua Pământului a fost sărbătorită la Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea.

În cadrul Proiectului „Punţi între grădiniţă şi şcoală” inițiat de profesoara Baltsavias Dana, elevii claselor primare de la Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea, împreună cu copiii din grupa mare de la Grădiniţa cu program normal nr. 25 – structura nr. 22 – îndrumaţi de educatoarea Liana Păşcuţ au participat la o activitate care a marcat Ziua Pământului.

Evenimentul a debutat cu o prezentare a semnificaţiei datei de 22 aprilie susţinută de Adriana Gheţe din clasa a XI-a A care, în calitate de preşedinte al Comitetului Elevilor, a reamintit celor prezenţi cât este de important să învăţăm să protejăm mediul înconjurător.

A urmat o prezentare de modă cu ţinute din materiale reciclabile realizate de elevii clasei a IV-a, îndrumaţi de profesoara pentru învăţământul primar Baltsavias Dana. Ţinuta fiecărui participant la parada modei a fost atent evaluată de un juriu format din patru eleve din clasa a IX-a A, care a acordat premii ingenioaselor creatoare de modă.

Au plantat flori

Elevii claselor pregătitoare, clasei întâi şi a doua, îndrumaţi de doamnele profesoare pentru învăţământul primar Hoca Maria, Firtean Alina şi Paşca Dorina, şi doamna profesor de sprijin Ligia Avram au prezentat o expoziţie de obiecte şi jucării din materiale reciclabile. Grupele formate din elevii clasei întâi au realizat desene pe asfalt sub îndrumarea doamnei profesoare pentru învăţământul primar Alina Firtean. Un juriu format din elevele Chirilă Anca, Butiri Cătălina, Gruian Izabela şi Togor Gabriela (clasa a IX-a A) i-au premiat pe cei mai talentaţi desenatori.

În final, copiii de la Grădiniţa cu program normal nr. 25 – structura nr. 22 îndrumaţi de doamna educatoare Liana Păşcuţ şi ajutaţi de elevii din clasa a IV- a A au plantat flori în curtea liceului.

Director prof. Adina Cozma – Cărăbaş şi director adjunct prof. Daniela Lascău au sprijinit cu entuziasm activităţile derulate de elevii liceului împreună cu viitorii şcolari. Toţi participanţii la proiectul coordonat de profesoara Baltsavias Dana au petrecut o dimineaţă plăcută şi au decis să continue seria activităţilor dedicate protejării mediului înconjurător în cadrul proiectului derulat de Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” în cadrul programului mondial Eco Şcoala.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !