Radoi a sunat desteptarea Stelei

Radoi a sunat desteptarea Stelei
O sperietura data Stelei de Sportul, duminica seara, in ultimul meci al etapei 13, a fost rezolvata de ros-albastri printr-o victorie categorica, 4-1. Acest meci a marcat si revenirea lui Radoi.

Sportul a deschis scorul din penalty, prin Tiberiu Balan, iar Steaua parea ca va avea din nou un meci slab acasa, pe fondul lipsei suporterilor din tribune. Desteptarea a fost sunata de Mirel Radoi, din nou in ghete dupa accidentarea din etapa 10. Capitanul Stelei a egalat in minutul 18, iar Nicolae Dica le-a adus pe gazde la conducere.

Banel Nicolita a inscris pentru 3-1, spre bucuria lui Oleg Protasov, care si-a dat seama ca meciul are un singur deznodamant.

In repriza a doua, Steaua nu s-a multumit sa se apere si a mai marcat o data prin Victoras Iacob, un jucator ce a parut apatic in prima parte a partidei.


Reluarile de televiziune au aratat ca penaltyul acordat Sportului a fost o pura simulare a lui Ferfelea, sanctionata eronat de Salomir. O a doua greseala a fost cea comisa la golul al patrulea al Stelei, o actiune la care Iacob a fost in offside.


La finalul partidei, Dan Petrescu a gasit puterea sa felicitea Steaua, o echipe la care a refuzat sa fie antrenor. “Steaua este favorita in campionat, dar si in Cupa UEFA, acolo unde cred ca va ajunge in finala. Imi pare rau ca jucatorii mei au jucat foarte deconectati. Au crezut ca va fi un meci usor si s-au inselat”.

Sincer ca de obicei, Gigi Becali a recunoscut la finalul partidei ca nu a avut prea multe emotii in privinta rezultatului. “La 1-0 am avut emotii. Dar dupa aia mi-am dat seama ca jucatorii lui Sportul nu puteau si a fost distractie… ca la teatru”.

In momentul in care a fost introdus pe teren, in locul lui Iacob, Andrei Cristea a fost incurajat de la tribuna oficiala de fostul patron Gigi Becali. “Hai Andrei da si tu un gol, tata!”, i-a strigat acesta jucatorului pe care nu cu multa vreme in urma il cota la 20 de milioane de euro.

Steaua se afla pe locul doi, la doua punte distanta de Dinamo, profitand de pasul gresit facut de “caini” cu FC Arges.

Iata clasamentul final al etapei 13.

Gica Hagi a declarat despre acest meci ca “Steaua este foarte puternica acasa”.

Sursa: Onlinesport.ro