Radu Pentie: „Nu sunt marioneta nimanui”

8Comentarii
Radu Pentie: „Nu sunt marioneta nimanui”
Pretendentul la şefia PDL Bihor îi dă o replică deputatului Seremi, respingând afirmaţiile acestuia.

Candidatul pentru preşedinţia PDL Bihor, Radu Pentie, a trimis pe adresa cotidianului nostru un comunicat ca drept la replica pentru declaraţiile făcute de către deputatul Ştefan Seremi la adresa sa şi preluate în ediţia de luni a Jurnalului bihorean.

În continuare, redăm fragmente din comunicatul emis de Pentie Jr.: „Sunt dezamăgit de faptul că domnul Ştefan Seremi face afirmaţii neadevărate la adresa mea şi că încearcă să folosească astfel de strategii imorale în această competiţie internă din cadrul PDL Bihor. Decizia de a candida la şefia filialei am luat-o personal fără a fi influenţat de altcineva şi nu am de gând să-mi retarg această candidatură. Eu sunt cel care, după discuţii cu oamenii din partid, am luat decizia de a candida pentru că am constatat faptul că sunt mulţi cei nemulţumiţi şi am simţit că există şansa unei adevărate schimbări. Domnul Ştefan Seremi, ar trebui să privească motivul real al dorinţei mele de a candida şi anume problemele organizaţiei şi să nu încerce să scuze existenţa acestei competiţii folosindu-se de numele unei femei. Dă prost mai ales pentru un bărbat cu pretenţii de om politic cu experienţă. (…) Este prima şi ultima dată când am să-i dau o replică domnului Ştefan Seremi prin intermediul presei. Mai multe am să spun în cadrul partidului şi pe data de 3 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Nu sunt marioneta nimănui şi nu sunt omul nimănui. Dacă aş fi acceptat propunerea domnului Ştefan Seremi de a deveni prim-vicepreşedintele filialei şi să nu mai candidez la funcţia de preşedinte, atunci poate aş fi devenit o marionetă a domnului preşedinte Ştefan Seremi. Totodată domnul Ştefan Seremi nu este în măsură să mă lase sau nu să câştig funcţia de preşedinte al PDL Bihor. Acestă funcţie nu se face cadou de domnul Ştefan Seremi ci va fi câştigată de către mine prin votul delegaţilor care vor avea maturitatea să aleagă ce este mai bine pentru partid.

Invită la decenţă

În final îl invit pe domnul Ştefan Seremi la decenţă şi îi cer să renunţe la atacurile la persoană. În cadrul conferinţei de presă pe care am susţinut-o cu ocazia lansării candidaturii nu am atacat persoane şi nu l-am atacat pe domnul Ştefean Seremi. Am criticat atitudini politice şi am acuzat starea de plafonare care există în cadrul partidului. Faptul că domnul Ştefan Seremi susţine că şi-a trimis trei spioni la respectiva conferinţă de presă denotă încă odată, dacă mai era nevoie, amatorismul şi lipsa de viziune pe care o are actuala conducere interimară a filialei. (…)”.

C.C.

Seremi: „Raducu” e o marioneta

Seremi: „Raducu” e o marioneta8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor