Raliul, copilărie nefericită

Raliul, copilărie nefericită
REŞIŢA – În strategia sportivă a S.C. U.C.M.R. pentru anul 2006, Secţia de Raliuri, cea mai nouă disciplină din angrenajul clubului companiei, a ocupat, de asemenea un loc important.

S-au făcut investiţii serioase, iar echipa a beneficiat de serviciile unor piloţi recunoscuţi pe plan naţional, precum Mihai Leu, Lucian Preda, Valentin Porcişteanu sau Gunther Graef. Din păcate, rezultatele înregistrate în 2006, nu au fost pe măsura aşteptărilor şi a investiţiilor, înregistrându-se multe abandonuri, datorate problemelor tehnice sau ieşirilor în decor.

Această experienţă nefericită a făcut şi obiectul unei discuţii cu ing. Adrian Chebuţiu, preşedinte director general al S.C. U.C.M. Reşiţa, dialog în care a recunoscut cu demnitate eşecul echipei de raliuri: „N-am crezut de la început că vom reuşi să facem lucruri deosebite. Dar, am sperat că putem face câte ceva.

Din păcate, neomogenitatea lotului, pripa cu care am abordat campionatul din 2006, cu organizare în ultimul timp, lipsa de experienţă, de multe ori ghinionul, alteori copilăria celor implicaţi, s-au adunat şi au condus la un rezultat absolut derizoriu. Mult sub aşteptările noastre.

Iar ca să te poţi corecta, în primul rând trebuie să recunoşti că ai greşit. Am avut întotdeauna puterea să recunosc când am greşit, să mă retrag când am considerat că nu sunt suficient de bine pregătit pentru a-mi atinge obiectivul. Am avut un titlu naţional la Grupa H, cu Gunther Graef şi un loc secund la Clasa N 1.6, al lui Vali Porcişteanu, rezultate mult sub aşteptările noastre“.

Cât priveşte orientarea companiei, am mai reţinut că banii pentru Secţia de Raliuri vor fi reorientaţi spre disciplinele care au obţinut rezultate remarcabile, în care U.C.M.R. are de apărat prestaţiile, performanţele care au fost atinse. Adică spre handbal, automobilism şi motociclism.

Marius Moraru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !