Rămân în incompatibilitate

Rămân în incompatibilitate
ORADEA - După încheierea procesului electoral, la Universitatea din Oradea există 11 situaţii de incompatibilitate de funcţie, cei care se regăsesc în aceasta fiind obligaţi să opteze pentru una din funcţii până în 24 martie.

Până la finele sătpămânii trecute nicunul dintre cei în incompatibilitatea nu şi-a exprimat opţiunea pentru una dintre funcţiile pe care le deţin la acest moment.

Singurul care şi-a exprimat, doar verbal, opţiunea este prorectorul Ioan Felea care a afirmat că va alege să rămână în echipa de conducere a Universităţii pentru următorii patru ani. „În cazul în care nu vor opta pentru una dintre poziţii ei vor fi demişi de pe funcţia care i-a adus în incompatibilitate”, afirmă Cornel Antal, rectorul Universităţii.

Echipa de conducere aleasăeste formată din şase prorectori şi un secretar ştiinţific, nu mai puţin de patru dintre aceştia fiind în incompatibilitate de funcţie, Elena Bonchiş, Ioan Felea, Ioan Horga şi Teodor Jurcuţ, iar Gheorghe Ţară poate să ajungă în conflict de ineteres din cauza funcţiei sale la Curtea de Conturi.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !