Rămâne absent nemotivat

3Comentarii
ORADEA – Antrenamentele de ieri s-au desfăşurat fără Robert Iacob, care absentează nemotivat în continuare. Telefoanele mobile ale fotbalistului sunt închise, existând informaţia că el ar susţine probe de joc în Ungaria, dus de impresarul Tiberiu Bordaş.

„Iacob nu a dat nici un semn până la oră actuală. Clubul a demarat procedurile pentru suspendarea jucătorului până la finalul contractului”, a precizat preşedintele Toth Ardelean Alexandru.
Antrenorul Gheorghe Silaghi regretă că nu îl are la pregătiri pe golgeterul echipei. „Robert Iacob este un jucător foarte bun, care a avut un aport important în returul de campionat trecut. Dar cu sau fără el, FC Bihor trebuie să meargă înainte. Nimeni nu este de neînlocuit”, afirmă Silaghi.
Într-o altă ordine de idei, după ce a participat la reunirea lotului, mijlocaşul Marius Foro a fost lăsat să plece la Unirea Alba Iulia.
FC Bihor s-ar putea despărţi şi de Sorin Bugiu, care urmează să susţină probe de joc la Concordia Chiajna, echipă promovată în Liga a II-a, care îl are în staff-ul de conducere pe Constantin Bigan. Portarul Curiman şi-a exprimat dorinţa să plece la o echipă dintr-o ligă inferioară din Italia.
Acord cu Opriceană
Ieri, la antrenamentul de dimineaţă au participat doar 19 jucători, faţă de 39 câţi au fost în prima zi. Cei veniţi în probe, dar şi o parte dintre jucătorii existenţi în lot, au fost opriţi pentru jocul de verificare disputat ieri de la ora 18:30. Dintre fotbaliştii sosiţi, Laurenţiu Opriceană a ajuns la o înţelegere cu conducerea FCB şi va semna un contract pe doi ani şi jumătate. Liber de contract, Opriceană şi-a făcut junioratul la Dinamo şi a mai jucat la U Cluj şi Unirea Alba Iulia.
Ultimii doi jucători veniţi în probe sunt fundaşii Horaţiu Turbuţan şi Vlad Hotico, de la Unirea Dej.
Patru juniori
Antrenorul Gheorghe Silaghi va miza în viitorul sezon pe patru juniori, dintre care se va alege titularul obligatoriu pentru meciurile din Liga a II-a. Aceştia sunt Cristian Andor, Adam Achim, Alexandru Pintea şi Balla Istvan, toţi născuţi în anul 1989, proveniţi de la grupa pregătită de Horia Rădulescu. La aceştia s-ar putea adăuga Cătălin Miheş, căpitanul de echipă al grupei de juniori B, născut în anul 1990.
Dintre aceştia, până acum la antrenamentele echipei de seniori s-au prezentat doar Andor şi A. Achim.

Biris Teodor3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor