Răniţi în taxiul izbit de jeep

Răniţi în taxiul izbit de jeep
Un accident urât s-a petrecut chiar în centrul Oradiei, în intersectia dinaintea Podului Ferdinand. Un taximetrist si pasagera sa au ajuns la spital din cauza soferului unui jeep.

„Daca au jeep-uri si bani, cred ca ne pot omorî sotiile sau fiicele!?”, se întreba unul dintre taximetristii adunati, la miezul noptii de ieri, la locul accidentului. „Ce viteza putea sa aiba, de-a izbit masina în halul asta!”? si-a dat cu parerea un alt coleg al ghinionistului taximetrist.

În urma cercetarilor de la fata locului, politistii rutieristi au stabilit ca responsabil de accidentul de luni, dupa ora 23:00, la intersectia strazilor Piata Unirii si Independentei, este soferul aradean C.A.T. (23 ani), din Sântana. Aflat la volanul unui Crysler Voyager cu numar de Austria, acesta nu a acordat prioritate de trecere la intrarea în intersectie.

Urmari grave

În împrejurarea de mai sus, jeep-ul a intrat cu botul în partea lateral-stânga a unui taxi Daewoo Cielo, condus pe drumul cu prioritate de oradeanul I.M.R. (28 ani).
În urma violentului impact de la intersectia celor doua strazi, salajeanca I.I.G. (23 ani), pasagera în taxi, a suferit rani grave, pentru îngrijirea carora a fost internata în spital. De asemenea, si taximetristul s-a ales cu leziuni care au impus spitalizarea.

În aceste conditii, tânarul sofer al jeep-ului a intrat în vizorul Serviciului Politiei Rutiere Bihor si pentru vatamare corporala din culpa.
Mai notam ca ambele autoturisme au fost deteriorate serios în urma socului.

Cristian Horgos