Rapidul a castigat superior

Reactualizat la:
Miercuri, elevii lui Lucescu s-au impus fara emotii in fata banatenilor de la FCM Resita. Rapid a inceput meciul de pe stadionul “Mircea Chivu” fara o parte a titularilor de drept. Jocul a curs bine pentru bucuresteni, insa golul a lipsit in prima repriza.

Apoi, Lucescu jr. a facut mutarea castigatoare: l-a introdus la reluare pe Robert Ilyes, care a marcat si a facut diferenta. Reusita harghiteanului a fost contestata indelung de gazde, care au cerut ofsaid, insa arbitrul Salomir a ramas ferm pe pozitii.

Pentru resiteni, meciul a insemnat revederea cu fotbalul din Divizia A, esalon pe care l-au parasit cu ceva vreme in urma. Cei 6.000 de spectatori din tribune – in majoritate muncitori invoiti pentru acest meci de conducerea Combinatului – au trait din nou mirajul fotbalului mare, insa doar atat.

De partea cealalta, obiectiv indeplinit pentru rapidisti, fara prea mult efort. Desi echipa a invins, presedintele Dinu Gheorghe a fost din nou huiduit de fanii giulesteni, acestia cerandu-i incontinuu demisia.

Onlinesport.ro