Rapoarte de selecţie, publicate

Rapoarte de selecţie, publicate
Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a publicat de curând, pe propriul site, raportul de selecţie aferente măsurii 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, etapa a doua lunară, din sesiunea 2016.

De asemenea, cei interesaţi au posibilitatea să verifice pe site-ul AFIR şi rapoartele de selecţie şi contestaţie pentru prima etapă, zona normală, precum şi cea montană.

Solicitanţii eligibili pentru măsura 6.3 sunt fermierii care deţin în proprietate sau folosinţă o exploataţie agricolă încadrată în categoria de fermă mică, mai exact dimensiunea acesteia este cuprinsă între 8.000 – 11.999 SO (valoarea producţiei standard).

Sprijinul nerambursabil este de maxim 15.000 euro şi se acordă în două tranșe astfel: 75% din cuantumul sprijinului la primirea deciziei de finanţare şi 25% din cuantumul sprijinului în maximum 3 ani de la primirea deciziei de finanţare.

Peste 615 milioane de euro au fost atrase de fermierii români în acest an, în cadrul proiectelor cu fonduri europene, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.

Fermierii români au posibilitatea să acceseze fonduri europene nerambursabile prin intermediul Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, care dispune de a alocare totală de 9,5 miliarde de euro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !