Raportati imediat problemele descoperite la retelele de gaze naturale

De M. Hoster
Raportati imediat problemele descoperite la retelele de gaze naturale
Feriţi-vă de probleme la utilizarea gazelor naturale! Dacă  simţiţi miros de gaz într-un imobil sau pe stradă, apelaţi de urgenţă dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie la numerele de telefon 0265 200 928 sau 0800 800 928.  

În perioada de iarnă posibilitatea apariţiei de accidente la folosirea reţelelor de gaze naturale poate crea mai multe probleme. Pentru a beneficia în condiţii de siguranţă de gazele naturale este nevoie de o atitudine responsabilă din partea utilizatorilor şi de implicare atât din partea E.ON Gaz Distribuţie cât şi din partea cetăţenilor.   

De aceea, compania furnizoare de gaze naturale  face apel la spiritul civic al cetăţenilor să  sesizeze de urgenţă dacă simt miros de gaz într-un imobil sau pe stradă. Este deosebit de important ca defecţiunea să fie anunţată imediat astfel încât echipele E.ON specializate să intervină la timp pentru a putea preveni apariţia unor evenimente grave.  

În cazul în care simt miros de gaz în interiorul locuinţei, cetăţenii sunt rugaţi să aplice următoarele măsuri de siguranţă:  să stingă  toate focurile; să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele; să nu manevreze aparate electronice; să nu aprindă lumina; să nu verifice cu flacără instalaţiile de gaze naturale; să sune imediat la dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie. Pentru contactarea furnizorului de gaze naturale sunt disponibile numerele de telefon: 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă). 

Dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie funcţionează în regim non-stop şi asigură servicii specifice de preluare a apelurilor şi intervenţie pentru locuitorii din cele peste 1.000 de localităţi din cele 20 de judeţe din aria de competenţă a companiei noastre. 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !