Raul încă are nevoie de ajutor

1Comentariu
Raul încă are nevoie de ajutor
În urma materialelor publicate în Jurnal bihorean, în contul băieţelului crescut de bunici, care nu umblă şi nici nu vorbeşte, bihoreni cu inimă au reuşit să depună suma totală de 2600 de lei.

Amintim că Bara Raul Samuel împlineşte în septembrie patru anişori. Spre deosebire de alţi copii, micuţul însă nu se poate bucura de copilărie la fel ca alţi micuţi de vârsta lui. Boala de care suferă (encefalopatie cronica sechelara) are un grad de handicap grav care necesită asistenţă permanentă. Copilul nu vorbeşte şi din cauza unor probleme de locomoţie nici nu poate umbla. El necesită, dincolo de tratament pentru afecţiunea cerebrală gravă (dar care s-ar putea trata!), hrană corespunzătoare, asistenţă permanentă şi de operaţii cu orteză la şold şi orteză de gleznă la picior. Din nefericire, micuţul Raul a fost abandonat de părinţi imediat după naştere. Raul e crescut de bunici, care, dintr-un venit de 400 de lei lunar nu au cum să îi asigure micuţului o speranţă la viaţă cât de cât normală.

Bunica, Domnica Bara, a deschis un cont în speranţa că bihoreni care ştiu ce înseamnă suferinţa lui Raul şi au resurse financiare ar putea să îl ajute pe micuţ. De săptămâna trecută când Jurnal bihorean a relatat pentru prima dată acest caz şi până ieri, în contul deschis de bunică s-au strâns doar 900 de lei, dar numai ortezele necesare care ar trebui puse copilului pentru ca acesta să poată umbla costă aproape 4.500 de lei. Contul bancar unde se pot face donaţii pentru salvarea lui Raul: RO37BRDE050SV46072790500, deschis la BRD Oradea, pe numele lui Bara Domnica.

O.Ş.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor