Războinici virtuali

ORADEA – Zece echipe de counter strike şi-au măsurat sâmbătă forţele în LAN-ul organizat de clubul de internet Gaming din Oradea. Oradea a găzduit sâmbătă un concurs de counter strike în condiţii profesioniste.

„Eu îl văd mai mult ca pe un joc de echipă, în care valorile individuale sunt nule când coechipierii nu colaborează bine şi nu se asistă unii pe alţii. Aşa cum a spus şi Spawn, declarat cel mai bun trăgător la counter din lume, în jocul ăsta contează 30% talentul, 60% jocul de echipă şi 10% norocul. Rivalitatea este mare şi ne mai supărăm, dar ne trece repede după o victorie”, se destăinuie George Şandor, alias Habba, component al echipei p4a.

La concurs a participat şi un „trăgător” de numai zece ani, Ionuţ, fiul moderatorului sportiv de la Antena 1, Victor Mihalcea.
„Sunt jucători buni în concurs. Pentru mine e prima dată când concurez, am jucat mai mult pe internet. Mi se pare greu, dar o să încerc să mă descurc cât mai bine”, spune Ionuţ. „Are voie numai duminica la calculator. Joacă de două luni doar, dar numai duminica. Azi facem o excepţie pentru concurs, dar mâine nu are voie la calculator”, spune tatăl său.

„Primii adversari au fost buni şi ne-au bătut, dar dacă nu eram crispaţi puteam câştiga. Suntem bucuroşi că participăm, asta e cel mai important. În formula cu Şerban, Chicea, Ratzy, Rico şi eu jucăm doar de o săptămână, dar ne cunoaştem de vreo cinci ani şi am mai jucat împreună”, povesteşte Alexandru Pereţ, alias Rezi de la echipa Faint, care a pierdut la mică diferenţă finala cu echipa p4a. Pe locul III s-a clasat formaţia atw.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase