Reabilitarea medicală, cu specialişti

De Otilia Șandor
Eveniment medical, la Felix
Eveniment medical, la Felix
360 de specialişti în reabilitare medicală au dezbătut la Băile Felix.

A XV- a Ediţei a „Zilelor Medicale – Băile Felix”, organizată în weekend de către Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix a strâns 360 de specialişti, care s-au arătat interesaţi de conferința cu tema: ”Actualităţi în reabilitaea medicală”.

Manifestarea a avut caracter regional, adresată medicilor specialiști de reabilitare medicală, profesioniștilor implicați în echipa de reabilitare: fiziokinetoterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți medicali, psihologi, precum și altor specialiști în domeniile ortopedie, neurologie, neurochirurgie, reumatologie, medicină de familie, sănătate publică și management etc., a informat managerul spitalului, dr. Nicoleta Ramona Suciu.

De reţinut că şefii Spitalului din Băile Felix au reuşit să organizeze acest eveniment cu sprijin de la Asociaţia Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, Colegiul Medicilor Bihor, dar şi de la S.C. TURISM FELIX S.A.

Doctoriţa a ţinut să îşi manifeste aprecierea faţă de noua generaţie, remarcând şi de această dată interesul deosebit al viitorilor specialiști în domeniu.

65 lucrări

Nu mai puţin de 65 de lucrări științifice au fost susţinute, pe categorii: „Reabilitarea Medicală din România în context european”, „Reabilitarea robotică”, „Managementul actual al osteoporozei”, „Actualităţi în reabilitarea bolii artrozice”, „Actualităţi în reabilitarea reumatismelor inflamatorii”, „Reabilitarea medicală în pediatrie”, „Actualităţi în reabilitarea vârstnicului”.

În paralel cu lucrările de specialitate, a fost organizată o expoziție de medicamente și aparatură medicală caracteristice specialității de reabilitare medicală.

La eveniment au participat oficiali locali şi judeţeni şi ai autorităţilor sanitare judeţene, dar şi prof. univ. dr. Dorel Săndesc – secretar de stat în Ministerul Sănătății, profesori universitari, reprezentanţi ai Colegiului Medicilor Bihor etc.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !