Reactii dupa ratarea barajului

Reactii dupa ratarea barajului
Iata declaratiile lui Gica Hagi, Cristi Chivu, Adrian Mutu, Gabi Tamas, Dumitru Dragomir si Mircea Sandu dupa ratarea barajului.

‘Cehia a cistigat usor. Era greu sa fie motivati finlandezii’, a declarat Gica Hagi, precizind: ‘Pina la urma, cehii au avut mai multe puncte decit noi. Sint momente mai putin bune la noi, acum. Mai ales cu banii’.

‘Finlandezii au jucat mai slab decit impotriva noastra’, a observat Gabi Tamas la Realitatea TV, tot el completind: ‘Calificarea s-a decis insa pe gazon – daca noi cistigam, nu aveam probleme’, in timp ce Bogdan Lobont nu si-a ascuns tristetea: ‘Sintem dezamagiti, pentru ca ne asteptam sa se intimple ceva. Puteau sa joace doua zile, si Finlanda nu reusea sa obtina un egal. Cehia a fost net superioara. Asta e! Trebuie sa mergem inainte’.

Autorul ultimelor cinci goluri ale nationalei, Adrian Mutu, s-a declarat resemnat: ‘N-am urmarit meciul, pentru ca nu ma interesa. Nu ma asteptam la nici un cadou. Finlandezii nu s-au ajutat pe ei, dar sa ne ajute pe noi! O sa stam acasa si o sa ne uitam la televizor. Este vina finlandezilor ca nu ne-am calificat? Sa nu ne mai ascundem dupa deget. Dupa trei calificari ratate, nu mai avem degete dupa care sa ne ascundem’.

Si capitanul Cristi Chivu a avut o parere asemanatoare: ‘Vinovatii sintem noi, jucatorii. Dar eu sint optimist si imi doresc o calificare la un turneu final’. Mircea Sandu si-a inchis telefonul, iar Mitica Dragomir a cerut ‘munca si iar munca’, dar coordonata de aceiasi vesnici conducatori.

“N-am avut o speranta convingatoare. A fost diferenta de valoare, dar si de interpretare a jocului de catre Finlanda fata de meciul cu noi. Poate ca am gresit atunci cand n-am acceptat demisia verbala a lui Iordanescu”, a spus Mircea Sandu.

“Dupa un meci de calificare in care nu s-a acordat nici un cartonas si dupa o asemenea maniera de joc, pot lua nastere multe speculatii, dar nu acuz pe nimeni. Sa nu spunem mai multe, sa nu ne facem si mai mult rau”, a afirmat Dumitru Dragomir.

Onlinesport.ro