Real 2 Oradea şi-a deschis porţile

26Comentarii
ORADEA – Real 2 Oradea îşi deschide azi porţile. Situat în Episcopia noul magazin Real impresionează atât prin mărime cât şi prin compartimentare, dar nu în ultimul rând prin produsele oferite spre vânzare.  Video 1 VideoVideo 2 Video

Investiţia celui de-al doilea hypermarket Real se ridică la 22 milione de euro şi se desfăşoară pe o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi. Dispune de o suprafaţă utilă de vânzare de 7.500 metri pătraţi şi beneficiază de o parcare cu o capacitate de 550 de locuri. Galeria adăposteşte 25 de spaţii comerciale din cele mai diverse domenii. Magazinele sunt operatoare de companii de prestigiu precum JYSK, Takko, Leonardo, Secuiana, Mondex şi altele. Au fost create astfel 350 de locuri de muncă.

„Noul hypermarket Real păstrează un design interior care urmăreşte eficientizarea timpului petrecut la cumpărături prin existenţa celei de a doua intrări în dreptul sectorului alimenar, expunerea produselor proaspete într-o zonă deschisă şi implementarea conceptului shop în shop la raionul electrice”, a punctat Andreea Lupea director regional.

Promoţii

Noul hypermarket îşi întâmpină clienţii cu numeroase promoţii. „Dacă am caracteriza Real în câteva cuvinte, atunci aş spune că încercăm să facem shoppingul mai uşor, mai prietenos, mai accesibil din punct de vedere al preţurilor şi mai mai original”, a precizat directorul Real România, Tjeerd Jegen.

Marea mândrie a retailerului este departamentul de vinuri şi cel de peşte. Nu mai puţin de 1.100 de sortimente de vinuri şi şampanii se găsesc dispunse pe 300 de metri pătraţi. Somelierii, care oferă consultanţă celor de la Real, fac ca vinurile prezentate să fie de cea mai bună calitate. Nici departamentul de peşte nu este mai prejos. Peste 600 de sortimente de peşte stau la dispoziţia cumpărătorilor.

Real Episcopia vine cu o ofertă variată atât în sectorul alimentar cât şi în cel nealimentar, cele 40.000 de produse comercializate fiind în proporţie de 80% de la producători şi furnizori români.

Simona Albinaru26Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor