Reamenajarile in cifre

Spitalul Judetean din Oradea
Spitalul Judetean din Oradea
Spitalul Judetean din Oradea a fost intr-o continua renovare incepand cu anul 2007.

Doar in perioada iulie 2010- iunie 2011 lucrarile de amenajare si reabilitare de la etajele 2 (Sectia Ortopedie 2), 4 (Sectia Chirurgie 2 si Sectia Chirurgie 1) ,5 (Sectia Cardiologie), 6 (Sectia Chirurgie BMF si ORL, Sectia Neurochirurgie si Sectia Oftalmologie) si 7 (Sectiile de Chirurgie Plastica si Gastroenterologie) au costat aproximativ 4.676.668 lei. Singurul etaj care a mai ramas de renovat este in prezent, etajul 8, cu sectiile de Neurologie si Interne I. Lucrarile efectuate la etajul 7 au insumat 1.141.183 de lei.

 Şi Ambulatoriul Maternităţii

Ambulatorul Spitalului Clinic de Obstretica si Ginecologie din Oradea a beneficiat de asemeni de atentie sporita si a fost dotat cu aparatura medicala si nemedicala de cea mai inalta generatie. Aparatura medicala primita in 2010 si 2011 insumeaza un total de 1.498.693,69 de lei.

“Ma bucur ca astazi (vineri) am putut inaugura etajul 7 al Spitalului Judetea din Oradea si vreau sa specific de la bun inceput ca multumesc si sprijinului venit din partea Consiliului Judetean Bihor pentru resursele financiare alocate la reabilitarea acestui etaj. Practic, intr-un an si jumatate suntem la al 5-lea etaj reabilitat. Sper foarte mult ca pana la sfarsitul anului sa fie reabilitat si etajul 8, astfel incat la sfarsitul anului sa putem spune ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea este complet reabilitat. Cred ca depinde numai de noi de acum, cei care suntem in acest sistem, indiferent de functie, ca pacientul sa fie multumit. Conditiile de munca s-au imbunatatit mult iar atitudinea noastra fata de pacient trebuie sa fie cea care sa-l faca pe pacient sa fie intr-adevar multumit. Daca acest lucru se intampla judetul Bihor are o sansa extraordinara de a-si dezvolta o infrastructura sanitara si servicii medicale foarte bune. La Maternitate continuam lucrarile, speram sa obtinem o finantare printr-un credit de la Banca Europeana de Investitii astfel incat si Maternitatea Oradea sa intre, in ansamblul ei, intr-o lucrare mare de reabilitare.” a declarat Attila Cseke, Ministrul Sanatatii.

De menţionat că după vizita ministrului, Primăria a transmis un comunicat de presă prin care informează pe scurt despre inspecţiile lui Cseke şi mulţumeşte Consiliului Judeţean pentru aportul financiar (10 milioane lei) de la Judeţean, alături de suportul ministerului.

O.Ş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !