Recepţie caritabilă la „La Galleria”

Recepţie caritabilă la „La Galleria”
Aniversarea a doi ani de la inaugurarea localului a prilejuit o manifestare de binefacere. Lume multa si buna, dar si câteva absente notabile, la evenimentul caritabil organizat luni seara la Restaurantul „La Galleria”.

Cea de-a doua aniversare a elegantului local din centrul istoric al orasului a îmbracat forma unui demers de binefacere la care personalitati oradene au fost invitate sa contribuie la strângerea de fonduri pentru achizitionarea unor aparaturi medicale pentru Maternitate.


Centrul atentiei generale a fost focalizat pe invitatul de onoare al gazdelor, actrita Maia Morgenstern, cea în jurul careia au gravitat toti cei prezenti. Fie ca a fost vorba de momentele în care celebra artista a „socializat” cu restul participantilor, fie ca a fost vorba despre un scurt moment poetic, pentru care Maia a ales câteva versuri din lirica lui Esenin, cea care a interpretat rolul Fecioarei Maria în „Patimile lui Cristos”, controversatul film al lui Mel Gibson, a reusit sa capteze privirile tuturor celor prezenti în majoritatea timpului cât s-a aflat în mijlocul lor.

Evergreen, opera si dans


Receptia, cu un pronuntat caracter artistic, a debutat sub semnul unor piese evergreen din repertoriul unor monstri sacri, precum Frank Sinatra sau Tom Jones, melodii care au beneficiat de interpretarea absolut remarcabila a lui Sonic. Din bogatul program al serii nu a lipsit nici muzica clasica, responsabila de reprizele lirice fiind Ramona Hasas Pataki, o tânara si promitatoare voce, dar nici dansul de societate.


Unul dintre cele mai savurate momente, la propriu si la figurat, a fost cel al degustarii delicioaselor produse culinare puse la dispozitie cu generozitate de gazdele de la „La Galleria”.


Indiferent de rezultatul financiar al campaniei de strângere de fonduri pentru Maternitate, remarcabil ramâne gestul amfitrionilor serii, care au preferat sa asocieze aceasta aniversare „familiala” cu un gest de suflet menit sa-i ajute pe cei aflati în nevoie de sprijin.

Valentin Buda