Recepţie la Crişul Supermarket

2Comentarii
ORADEA - Cu o zi înainte de redeschiderea pentru public a etajului lV de la Crişul Supermarket, conducerea acestei societăţi, împreună cu firmele care îşi prezintă produsele la ultimul nivel al centrului comercial, au organizat o recepţie în cadrul căreia au prezentat în avanpremieră noul look al raionului de electrocasnice.

La eveniment au fost invitaţi, pe lângă mass-media, şi o seamă de reprezentanţi ai vieţii publice locale, de la oficialităţi până la oameni de afaceri.
În deschiderea evenimentului, directorul general al Crişul Supermarket, Mariana Cibu, a avut un discurs în care, pe lângă bucuria redeschiderii acestui etaj pentru clienţii centrului comercial, a vorbit şi despre câteva dintre proiectele de viitor ale firmei.

Este vorba în special despre ideea valorificării spaţiului de la subsolul clădirii, despre care Mariana Cibu spune că va fi, în curând, populat cu magazine.

5.000 de produse
După alocuţiuni, invitaţii au fost poftiţi să viziteze standurile cu electrocasnice. Surprinde spaţiul imens pe care îl acoperă acum produsele de la Altex Megastore, revenit după modernizare pe un spaţiu de şase ori mai mare decât cel pe care îl avea înainte.

Profitând de acest lucru, cei de la Altex au pus la punct un nou sistem de dispunere a rafturilor, făcând astfel mult mai uşoară orientarea clienţilor în căutarea produselor, care acum pot fi testate direct pe raft.

Mărirea suprafeţei de prezentare a adus şi o creştere a numărului de produse, peste 5.000 de sortimente de electrocasnice, electronice şi produse IT&C putând fi achiziţionate aici.

Valentin Buda2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor