Rechizite gratuite pentru elevi

1Comentariu
Rechizite gratuite pentru elevi
ORADEA - Elevii care provin din familii cu venituri modeste vor fi „sponsorizaţi” cu un pachet de rechizite care acoperă necesarul pentru cel puţin un semestru de şcoală.

„Pachetele de rechizite se acordă în baza Ordinului Ministerul Educaţiei numărul 3.224 din 14 februarie 2008 tuturor elevilor care au un venit pe membru de familie care nu depăşeşte 50% din salariul de bază minim brut pe ţară”, ne-a informat Raluca Şereş, consilier de achiziţii al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor.

Aceste sprijin se acordă pentru toate ciclurile de învăământ preuniversitar pe baza dosarelor centralizate de fiecare şcoală, iar anul acesta reprezentanţii IŞJ Bihor estimează că vor acorda un număr de 17.920 de pachete cu rechizite. În funcţie de clasa în care este beneficarul au fost compuse patru tipuri de pachete cu rechizite.

Livrare înainte de 15 septembrie

Conform datelor centralizate de IŞJ Bihor vor fi acordate un număr de 2.570 pachete pentru clasa I, 7.006 pentru clasele II-IV, 6.514 pentru clasele V-VII şi 1.830 pacheţele pentru clasa a VIII-a. Licitaţia a fost organizată la nivelul IŞJ Bihor iar conform contractelor semnate livrarea se va face înainte de 15 septembrie.

„Licitaţia a fost organizată de inspectoratul şcolar şi contractele au fost semnate şi prin acestea furnizorul se obligă să livreze rechizitele direct către centrele de distribuire, care vor da mai departe rechizitele către şcolile arondate. Potrivit metodologiei valoare fiecărui pachet este de maxim 25 de lei pentru clasele primare şi de maxim 30 de lei pentru gimnaziu”, anunţă Raluca Şereş.
Valentin Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor