Rechizite pentru copii

1Comentariu
Rechizite pentru copii
ORADEA - Editura Aquila ’93 din Oradea a iniţiat, la începutul acestui an, un program de sponsorizare a unor unităţi de învăţământ orădene. Debutul noului an şcolar a fost un bun prilej pentru iniţiatorii proiectului de a continua programul de sponsorizare a unităţilor de învăţământ din Oradea.

Joi, câteva şcoli şi grădiniţe din oraş, dar şi Fundaţia Căminul Felix, au primit pachete cu rechizite şi jucării. Reprezentanţii unităţilor de învăţământ au ridicat ieri pachetele pentru copiii instituţiei pe care au reprezentat-o. Astfel, instituţiile sponsorizate (Grădiniţa nr. 5, Grădiniţa nr. 15 şi Grădiniţa nr. 46 din Oradea, Grădiniţa nr. 30, secţia română, din Episcopia Bihor, Şcoala cu clasele I-VIII „Alexandru Roman” din Oradea, Liceul Teoretic German „Friedrick Schiller” din Oradea, Şcoala „George Coşbuc” din Oradea) au primit cadouri în valoare de 1.500 de lei fiecare. Fundaţia Căminul Felix a primit jucării în valoare de 6.000 de lei, plus câte un ghiozdan, un penar şi caiete pentru toţi copiii care au susţinut programul artistic. Fundaţia Căminul Felix este un centru care are în îngrijire în jur de 200 de copii cu posibilităţi materiale reduse sau copii orfani ori abandonaţi. Aceştia au susţinut un scurt program artistic.

 

„Editura Aquila ’93 este o editură de top din România, un importator şi distribuitor de jucării educative, care sprijină copiii în procesul de dezvoltare şi învăţare”, a declarat Diana Tăutan, managerul editorial al editurii.

 

Crina Dobocan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor