Reclamanţi confuzi

Unii orădeni pun în cârca RER Ecologic Service metehnele unor operatori fără licenţă de salubrizare.

Fotografia publicată în numărul de marţi a trezit reacţii inclusiv pe portalul Bihor Online ale riveranilor nemulţumiţi de serviciile de salubritate din unele zone ale municipiului. Ce ar trebui să ştie toţi orădenii e că abia din februarie operatorul de salubritate RER Ecologic Service va fi responsabil de curăţenia întregului oraş. Adică abia după ce se va intra în normalitate, în sensul că nu se va mai admite activitatea în municipiu a firmelor fără licenţă de salubritate. Astfel, încă circa o săptămână, SC Urbana trebuie să-şi ducă la bun sfârşit contractele pentru care încasează bani.

„Am avut în ultimele trei zile trei reclamaţii  de la cetăţeni care nici măcar nu aveau contract de salubritate cu RER Ecologic Service. Şi în ce priveşte containerul fotografiat în zona supermarketului 3G de pe strada Moldovei, vă asigur că nu era aria noastră de administrare. Doar de la începutul lunii februarie vom fi responsabili pentru ridicarea promptă a deşeurilor şi din acea zonă”, ne-a declarat Gabriela Mălinaş, director pe probleme de marketing în cadrul RER Ecologic Service.

Cu această ocazie, responsabilul RER mai informează că în perioada 11 – 15 ianuarie operatorul de salubritate a încheiat 360 de contracte în Oradea.

„Iniţial am dorit să mergem organizat pentru încheierea de noi contracte, cartier cu cartier. Însă Urbana e în primul rând interesată să-şi încaseze banii. Astfel că noi mergem după încasatorii dânşilor, urmând să ne eficientizăm eforturile după ce ne SC Urbana ne va da baza de date. Acum avem patru echipe de teren iar la Biroul de Contracte am suplimentat numărul angajaţilor de la doi la cinci pentru a nu se sta la rând”, mai informează Gabriela Mălinaş.

Cristian Horgoş

Curăţenia oraşului lasă de dorit!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !