Recomandări de week-end

Recomandări de week-end
DEVA – Date fiind valorile mari de trafic din perioada sfârşitului de săptămână, Serviciul Poliţiei Rutiere Hunedoara recomandă participanţilor la trafic să circule cu atenţie sporită respectând regulile de circulaţie, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie şi adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de drum şi trafic.

În acest sfârşit de săptămână poliţiştii recomandă şoferilor să aleagă rute ocolitoare.

„În condiţii de trafic supraaglomerat se recomandă conducătorilor auto să păstreze o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul care rulează în faţă şi să nu se angajeze în depăşiri neregulamentare, această manevră impunând o asigurare temeinică pentru a nu pune în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic”, spune şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, subcomisar Ion Tirinescu.

Reduceţi viteza!
În perioada 20 – 22 iulie 2007 aparatele radar vor fi amplasate pe DN7, pe tronsonul de drum Ilia – Zam, Deva – Simeria şi Orăştie – limita cu judeţul Alba, dar şi pe DN 66: Băcia – Călan – Bretea Română, DJ 687: Bârcea Mică – Cristur – Hunedoara – Hăşdat, precum şi pe tronsonul Băniţa – Petroşani.

În zilele de 21 şi 22 iulie 2007, traficul rutier pe DN 7, între localităţile Ilia şi Zam este monitorizat de către agenţii Serviciului Poliţiei Rutiere şi de reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Drumuri cu privire la respectarea restricţiei de circulaţie a autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe durata caniculei, vor fi amplasate dispozitive de control pe toate drumurile naţionale pentru a verifica respectarea interdicţiei de circulaţie a autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone între orele 11.00 – 20.00.

Alegeţi rute ocolitoare
Datorită lucrărilor de amenajare a podului peste râul Mureş din localitatea Ilia, se recomandă participanţilor la trafic, pentru evitarea evenimentelor rutiere nedorite şi a blocajelor, următoarea rută ocolitoare:

Ilia – Brănişca – Şoimuş – Hărău – Rapolt – Geoagiu – Gelmar, cu ieşire în DN 7;
Conducătorilor auto care circulă pe direcţia Sebeş – Arad le este recomandată ca rută ocolitoare:
DN 7 – Gelmar – Geoagiu – Rapolt – Hărău – Şoimuş – Brănişca – Ilia, cu ieşire în DN 7.
De asemenea, în fiecare zi de miercuri, între orele 10.00 – 16.00, traficul rutier pe DN 66 între Petroşani – Livezeni – Bumbeşti Jiu este restricţionat datorită lucrărilor de amenajare a defileului Jiului.

Mihaela Tămaş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase