Recompense băneşti pentru elevii din Petrila

1Comentariu
Recompense băneşti pentru elevii din Petrila
PETRILA – Grupul Şcolar “Constantin Brâncuşi” din Petrila a hotărât să-i premieze cu sume de bani pe cei mai buni elevi.

Iniţiativa se materializează prin lansarea Programului educaţional “Eu merit” care are ca obiective recompensarea elevilor cu rezultate foarte bune la învăţătură şi disciplină, stimularea elevilor în vederea creşterii nivelului de pregătire al acestora şi creşterea numărului de premii obţinute la concursurile şi olimpiadele şcolare.

 

Directorul educativ al instituţiei, Gabriela Belgiu, spune că iniţiativa este sprijinită şi de Comitetul de părinţi. Suma cu care sunt răsplătiţi elevii care au media mai mare de 9,50 este de de 200 de lei. Odată cu începerea celui de-al doilea semestru al acestui an şcolar, la Grupul Şcolar “Constantin Brâncuşi” din Petrila, au fost recompensaţi primii 25 de elevi merituoşi, dintr-un număr de 62 de copii care au media peste 9. Premiile acestea vor fi înmânate în această săptămână, în careu festiv. Reprezentanţii instituţiei speră ca, prin sponsorizari, la finele semestrului doi, suma să fie mai mare.

Sanda Bocaniciu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor