Recrutare la AIESEC

ORADEA – AIESEC, cea mai mare asociaţie studenţească internaţională, a organizat de curând o campanie de recrutare de noi membri, care s-a finalizat cu interviurile individuale.

Proiectul de recrutare a beneficiat de o campanie de promovare bine structurată, evenimentul de prezentare al organizaţiei reuşind să strângă un număr mare de studenţi curioşi. Pentru a deveni membri, studenţii au trecut prin două tipuri de interviuri: cel de grup, organizat în 23 şi 24 octombrie, şi cel individual, în zilele de 29 şi 30 octombrie, toate ţinute în cadrul Universităţii Oradea. La acestea s-au prezentat 36 de doritori.

Pentru studenţii care doresc să se implice, membrii AIESEC au organizat un training prin care au dorit să le aducă informaţii despre structura organizaţiei, despre proiectele organizate şi despre identitatea ei. Studenţii admişi vor trece printr-o perioadă de pregătire oferită gratuit de către organizaţie şi totodată se vor implica în cadrul diferitelor proiecte programate pentru această toamnă.

„Ei vor putea astfel să-şi dezvolte abilităţile practice şi să activeze în departamentul în care vor dori”, a afirmat Ioana Silaghi, preşedinte AIESEC Oradea. „Studenţii trebuie să ştie că anul acesta este unul foarte important pentru ţara noastră, pentru că România a fost premiată ca cea mai bună ţară AIESEC.

În consecinţă, au oportunitatea să se dezvolte şi să înveţe în cea mai activă ţară din reţeaua organizaţiei”, a afirmat Anamaria Radu, vicepreşedinte marketing AIESEC Oradea.
AIESEC va organiza o altă recrutare de membri în primăvara anului viitor, pentru a da posibilitatea de înscriere tuturor studenţilor cu iniţiativă.

Membri AIESEC, cu cupa oferită celei mai bune ţări.

Denise Strete
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase