Recrutari pentru admitere la ISU Crisana Bihor

De Otilia Șandor
1Comentariu
Recrutari pentru admitere la ISU Crisana Bihor
Tinerii care doresc să îşi formeze o carieră în domeniul situaţiilor de urgenţă sunt informaţi că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” Bihor recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, în funcţie de nevoile unităţilor subordonate ISU – sesiunea 2012.

La admiterea din această vară sunt 85 de locuri, dintre care 35 locuri la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” (Bucureşti), Facultatea de Pompieri, cu durata de studiil de patru ani şi 50 locuri subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” (Boldeşti, judeţul Prahova), cu durata studiilor de doi ani.

Cei care doresc să fie pompieri sunt rugaţi să depună cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere la Facultatea de Pompieri la sediul inspectoratului (str. Avram Iancu, nr. 9, Oradea) până la data de 22 iunie 2012, ora 11:00, iar cele pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, până la data de 10 august 2012, ora 11:00.

Detalii despre graficul admiterii, taxa de înscriere, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia, etc. pot fi accesate la adresele de internet www.academiadepolitie.ro, www.scoaladepompieri.ro, www.isubihor.rdsor.ro, dar şi la sediul inspectoratului, la Biroul Resurse Umane, sau la tel. 0259.411212, int. 27135, 27107.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor