Recrutări pentru şcolile de agenţi

1Comentariu
Recrutări pentru şcolile de agenţi
Cei care vor să dea admitere la şcolile de agenţi de poliţie din Câmpina şi Cluj-Napoca se pot înscrie.

De nouă zile şi până în 30 iunie, se pot face înscrieri la şcolile de agenţi de poliţie din Câmpina şi Cluj-Napoca. Înscrierile se fac la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor pentru următoarele locuri pentru femei şi bărbaţi, fără deosebire: 1404 locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina şi 300 locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca. De menţionat că dacă locurile alocate etniei rrome nu sunt ocupate în totalitate, acestea vor fi completate de ceilalţi candidaţi, în ordinea descrescătoare a mediilor. Condiţiile de admitere sunt similare cu cele pentru Academia de Poliţie (cetăţenia română şi domiciliul în România, cunoaşterea limbii române, capacitate deplină de exerciţiu, sănătate bună fizică şi mentală, vârsta de minim 18 ani, diploma sau adeverinţă din care să rezulte faptul că au susţinut şi promovat examenul de bacalaureat etc).

Criteriile specifice impuse sunt ca cele de la Academia de Poliţie: vârsta până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere pentru formarea profesională iniţială ca poliţist, media generală în liceu la purtare de minimum 8.00, înălţime de minim 1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile etc).

Fără excepţii

Poliţiştii atenţionează că nu se admit derogări de la aceste condiţii, iar programul de înscrieri, până în 30 iunie, este următorul: luni, miercuri şi vineri între orele 8:30 – 12:30 şi marţi şi joi între orele 12:00 – 16:00. Termenul-limită pentru depunerea dosarelor în volum complet a dosarelor este 19 iulie 2010. Vizita medicală se efectuează la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu al I.P.J. Bihor din Oradea, str. Dunării, nr.7 în fiecare zi de vineri, ora 08:30. Examinarea psihologică se efectuează la nivelul unităţii, de către specialiştii din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I., astfel: între 1 – 13 iunie 2010, pentru candidaţii care s-au înscris până la data de 1 iunie şi între 2 – 18 iulie 2010 , pentru cei care s-au înscris ulterior primei date de examinare. Reexaminările vor fi programate, dacă este cazul, în perioada 19 – 23 iulie 2010.

Concursul de admitere se organizează şi se desfăşoară într-o singură sesiune, între  21 august – 3 septembrie, iar candidaţii se vor prezenta între 21 – 22 septembrie (cu buletinul, diploma de bac în copie xerox, foaia matricolă în xerox) la sediul unităţilor de învăţământ pentru înscriere, achitarea taxei de participare la concurs, în cuantumul stabilit conform competenţelor şi eliberarea legitimaţiei de concurs.

Concursul va consta în examinare medicală, sport, limba română şi limba străină.
Tematica, bibliografia, baremele de la probele sportive şi formularele necesare întocmirii dosarelor de concurs sunt postate pe adresa de internet a inspectoratului, www.bh.politiaromana.ro. Informaţii suplimentare – la Serviciul Resurse Umane, din municipiul Oradea, str. Parcul Traian, nr. 6-8, tel.: 0259/ 403111 sau 0259/ 403112.

Se aşteaptă candidaţi şi pentru SRI

Se aşteaptă candidaţi şi pentru SRI

Începe selecţia pentru Academia de Poliţie!

Acte pentru dosarul de recrutare

 

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor