Recruţi chemaţi la încorporare

Centrul Militar Zonal Bihor a demarat activitatea de încorporare a recruţilor din seria Iunie 2006. În această perioadă vor fi încorporaţi recruţii din contingentele 1971-1986, născuţi până la 22 iunie 1986, precum şi la cerere, recruţii născuţi în perioada 22 iunie 1986 – 31 decembrie 1987.

De asemenea vor fi verificaţi în vederea încorporării şi absolvenţii de învăţământ superior cu diplomă de licenţă, în limita locurilor repartizate.

Recruţii se vor prezenta la Comisia locală de încorporare din Oradea, de pe strada Mihai Eminescu nr 5, la data şi ora înscrisă pe ordinul de chemare. Recruţii cu afecţiuni medicale vor prezenta obligatoriu documentele de la medic. Totodată, pentru recruţii plecaţi în străinătate mai mult de 45 de zile, membrii familiei se vor prezenta la comisie pentru clarificarea situaţiei militare. Recruţii cu greutăţi familiale care vor să amâne plecarea în armată sau să fie scutiţi de serviciul militar vor prezenta comisiei documentele care atestă starea socială. “Asigurăm recruţii şi familiile acestora de întreaga noastră înţelegere pentru rezolvarea legală a corectă a eventualelor probleme existente”, a asigurat maior Liviu Popa, din cadrul CMZ.

 

Georgiana Anghel0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !