Rectificare a bugetelor locale

Rectificare a bugetelor locale
Deva – Judeţul Hunedoara se situează în primele poziţii ale sumelor suplimentare alocate de la bugetul Guvernului. Bugetele administraţiilor publice locale au fost suplimentate cu 236 milioane lei noi, la ultima şedinţă de Guvern, iar judeţul Hunedoara se află între primele trei din ţară ca valoare a sumelor repartizate, a anunţat miercuri, la Deva, ministrul delegat pentru comerţ, Iuliu Winkler.

Potrivit acestuia, 25 de comune şi şapte oraşe hunedorene au beneficiat de o creştere a bugetelor cu o sumă totală de 13,4 milioane lei noi, banii fiind destinaţi finanţării unor obiective de investiţii şi pentru diferite proiecte locale, în special reparaţii capitale la drumuri, şcoli, cămine culturale. O parte din lucrări sunt nedecontate, dar acceptate la plată, iar alte finanţări se referă la proiecte începute.

„Judeţul Hunedoara a beneficiat de sume importante de bani de la bugetul de stat, în perioada 2005-2006, fondurile fiind mult mai mari decât toate cele acordate în anii 2000-2004. Acest lucru se poate vedea în starea drumurilor hunedorene, stadiul multor lucrări de modernizare, în diferite proiecte de investiţii desfăşurate în judeţ”, a afirmat ministrul delegat pentru comerţ.
Ministrul delegat pentru comerţ a adăugat că bugetul de stat pentru anul 2007 este cel mai mare din istorie şi că acesta se bazează pe un Produs Intern Brut (PIB) „record” estimat la 110 miliarde euro.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase