Rectificare de buget pentru Colterm, reparatii la drumuri si spatii verzi

De A.S.
Rectificare de buget pentru Colterm, reparatii la drumuri si spatii verzi
Rectificare de buget pentru Colterm, reparatii la drumuri si spatii verzi
Consilierii locali din Timişoara au aprobat, în plenul de vineri, o nouă rectificare de buget. Aleşii au alocat suma de 6 milioane de lei pentru societatea de termoficare Colterm şi 7 milioane de lei pentru reparaţii la drumuri şi întreţinerea spaţiilor verzi din oraş.

Pentru reparaţii la străzi, consilierii locali au votat vineri o suplimentare de buget de 3,5 milioane de lei, o sumă similară fiind alocată în plus pentru lucrări de întreţinere la spaţiile verzi. Totodată, compania locală de termoficare Colterm a primit încă 6 milioane de lei ca subvenţie pentru energia termică la rectificare.

„S-au asigurat surse de finanţare pentru anumite instituţii din subordinea noastră pentru că nu erau acoperite până la sfârşitul anului salarizarea la Teatrul Maghiar, Teatrul German şi celelalte. Cele mai importante modificări ca şi sume sunt două: am dat 6 milioane de lei către Colterm ca subvenţie de la bugetul local, în contul subvenţiilor pe care trebuie să le dăm acestei societăţi, şi aproximativ 7 milioane de lei – 3,5 milioane pentru reparaţii la drumuri şi trotuare şi tot cam atât pentru întreţinere şi alte lucrări la spaţiile verzi. Vrem ca în perioada următoare să toaletăm foarte mulţi pomi”, a explicat viceprimarul Sorin Grindeanu.

În urma unui amendament făcut de consilierul Radu Ţoancă s-a mai aprobat alocarea sumei de 100.000 de lei pentru reabilitarea Monumentului Rezistenţei Anticomuniste, 200.000 de lei pentru repararea scărilor la Catedrala Mitropolitană, 350.000 de lei pentru echipa de rugby a Universităţii de Vest şi 40.000 de lei pentru actualizarea documentaţiilor necesare în vederea realizării unei clădiri multifuncţionale la Grădina Zoologică.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !