Redirecționează 2% din impozit spre Fundația Mihai Neșu

Redirecționează 2% din impozit spre Fundația Mihai Neșu
Fundația Mihai Neșu face apel către orădeni să fie alături de copiii cu dizabilități neuromotorii din Județul Bihor și să le susțină cauza prin completarea formularului de direcționare a 2% din impozitul pe venit sau prin trimiterea unui sms la numărul scurt 8838.

În anul 2015 Fundația Mihai Neșu a înființat Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie din Oradea, care oferă zilnic în intervalul 8.00-20.00 ședințe de kinetoterapie, terapie ocupațională, hidroterapie și logopedie în regim caritabil pentru toți copiii de la 2-14 ani.

În mai puțin de 1 an de la infiintare, Fundația Mihai Neșu a reușit să achiziționeze dispozitivul TOBII, să aducă în premieră în România Therasuit Method și să trimită la specializare în străinătate 2 terapeuți orădeni pentru licențierea în Metoda Therasuit. De asemenea din luna februarie a acestui an 25 de copii au început ședințele de hidroterapie în regim saptămânal.

În prezent la Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Sfântul Nectarie din Oradea, 50 de copii vin zilnic la terapii. Pentru ca aceștia să poată progresa au nevoie să își continue terapiile pe termen lung.

Sprijinind Fundația Mihai Neșu investiți în specializarea tinerilor terapeuți orădeni, în terapii și echipamente performante și mai ales contribuiți direct la sănătatea copiilor cu dizabilități din județul Bihor.

Fiecare dintre noi putem contribui pentru a trăi în societatea sănătoasă pe care ne-o dorim.

Printr-un simplu sms la 8838, trimis până în data de 14 mai puteți dona 2 euro pentru Fundația Mihai Neșu.

Cei care încă nu ați redirecționat cei 2% din impozitul pe venit descărcați formularul 230 de pe siteul sau pagina de facebook a Fundației Mihai Neșu și depuneți-l la ANAF sau duceți-l la sediul fundației din Strada Dimitrie Cantemir nr 39.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !