Reduceri la „Trenul zăpezii”

1Comentariu
Mai ieftin cu trenul spre staţiunile montane
Mai ieftin cu trenul spre staţiunile montane
Cei care merg la munte cu trenul în perioada decembrie – februarie beneficiază de reduceri.

În perioada 13 decembrie 2009 -28 februarie 2010, în cadrul ofertei „Trenurile zăpezii”, CFR va efectua reduceri de preţ la trenurile care au ca destinaţie sau punct de plecare o staţie montană.

CFR oferă iubitorilor sporturilor de iarnă variante multiple de călătorie spre sau dinspre munte, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă şi grupurilor formate din minim 10 persoane. Oferta este valabilă la toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov. Reduceri se aplică şi la trenurile cu destinaţia Vatra Dornei din Bucureşti, Suceava, Iaşi, Cluj Napoca şi retur, trenurile ce fac legătura între Bucureşti - Piatra Neamţ şi retur, dar şi trenurile cu destinaţia Braşov din Galaţi, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea şi Suceava.

Noutatea din acest an constă în aplicarea reducerii tarifare de 20% de luni până joi, pentru toate categoriile de călători, indiferent de vârstă, la clasa a 2-a, care circulă pe relaţie directă, şi au ca punct de plecare/destinaţie o staţie de pe secţia Breaza-Braşov, staţia Vatra Dornei cu trenurile Acc 1653, 1654 sau staţia Piatra Neamţ cu trenurile R 651/657, 658/652.

Reduceri

Reduceri şi mai mari au grupurile. Astfel pentru călătoria de grup, minim 10 persoane, dus-întors, la trenuri de orice rang, pe relaţii de călătorie ce au ca punct de plecare sau destinaţie o staţie de pe secţia Breaza-Braşov, staţia Vatra Dornei sau staţia Piatra Neamţ se aplică o reducere tarifară de 25% la clasa a 2-a. Aceasta se măreşte cu 2% pentru fiecare 8 persoane în plus, până la grupuri formate din peste 50 persoane. Studenţii şi pensionarii nu pot beneficia însă de această ofertă, ei rămânând cu reducerile pe care le-au avut până în acest moment.

Oferta turistică de călătorie „Trenurile Zăpezii” se poate procura din agenţiile de voiaj CFR sau de la ghişeele caselor de bilete din incinta staţiilor CFR cu anticipaţie maximă de 30 de zile. CFR Călători recomandă pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie.

Simona Albinaru

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor