REGELE COFETARILOR! Faceţi cunoştinţă cu Buddy Valastro, un maestru cofetar excepţional!

Reactualizat la:
REGELE COFETARILOR! Faceţi cunoştinţă cu Buddy Valastro, un maestru cofetar excepţional!
‘Regele cofetarilor’ vi-l prezintă pe năvalnicul Buddy Valastro, proprietarul de la “Carlo’s Bakery” din Hoboken, New Jersey, SUA. Alături de numeroasa lui familie italiană, Buddy creează sute de torturi elaborate pentru clienţi foarte diverşi, depăşind pe parcurs tot soiul de obstacole prin tăria de caracter şi tenacitatea sa.

În fiecare episod din această nouă serie încântătoare, telespectatorii îl vor urmări pe Buddy alături de echipa sa premiată, preparând prăjituri uluitoare şi extrem de apetisante, pe care – simplu spus – trebuie să le vezi ca să le crezi. De la un tort de nuntă în forma Turnului înclinat din Pisa şi până la un tort în formă de maşină de pompieri, dotat cu faruri, sirenă şi fum, nimic nu este mai presus de puterile acestei superechipe de cofetari. Ei reuşesc să facă până şi un tort în care stau păsări vii – sau altul care scuipă foc !

Seria le oferă telespectatorilor şi o incursiune în viaţa personală a lui Valastro, absolut haotică. Urmăriţi-i pe Buddy şi familia sa cum jonglează cu cerinţele tot mai solicitante ale muncii lor şi grăbiţi-vă să prindeţi un loc în faţă la toate sărbătorile şi certurile lor în familie. Această familie unică a condus “Carlo’s” timp de mai bine de 40 ani, transformând-o în povestea de uriaş succes a zilelor noastre.

‘Regele cofetarilor’ este o prezentare fabuloasă şi foarte plăcută a modului cum trăiesc un maestru cofetar şi familia lui – un program care nu trebuie ratat ! ‘Regele cofetarilor’ este un program produs pentru Discovery de High Noon Entertainment.