„Regulamentele trebuie respectate”

„Regulamentele trebuie respectate”
Presedintele Valer Vancea si vicepresedintele Florian Fit au prezentat într-o conferinta de presa problemele cu care s-a confruntat AJF Bihor în turul de campionat la Divizia D si Campionatul Judetean.

Competitia a avut un nivel mai ridicat în raport cu anii trecuti, dat fiind faptul ca tot mai multe echipe se lupta pentru primele locuri. De apreciat a fost si sportivitatea care a caracterizat, în general, turul la Divizia D. Cu o singura exceptie: incidentul de la Marghita, când doi fotbalisti si antrenorul de la Victoria Avram Iancu au fost batuti.

„Este regretabil ca un astfel de caz s-a petrecut într-un oras cu traditie în fotbal”, spune Valer Vancea, care a dezvaluit ca Bihoreana Maghita a depus memoriu pentru reducerea pedepsei de opt etape de suspendare. „Nu vom reduce numarul etapelor. Nu vad ce probe în plus ar putea aduce echipa din Marghita. Trebuie sa eliminam astfel de lucruri urâte din sport. Daca nu vom fi perseverenti în deciziile luate, vom pierde”, a precizat si Florian Fit.


Presedintele Vancea a lansat un ultim avertisment echipelor din Campionatul Judetean care nu si-au pus la punct baza materiala si nu au apa la teren. „Sunt echipe care nu au vestiare, precum cele din Urvis si Sântandrei. Au fost si echipe care si-au pus la punct bazele sportive, precum la Dobresti, Budureasa, Auseu sau Astileu. Vom fi categorici, din retur nu vor fi programate formatiile care nu au minimumul necesar. Regulamentele trebuie sa fie respectate de toti”, sustine Vancea.

Teodor Biris