Relaxare maximă la CJ al Tinerilor

ORADEA – În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Judeţean al Tinerilor (CJT) au fost prezenţi doar 18 din cei 35 de membri ai acestei structuri. Motivele exacte ale absenţei tinerilor nu se ştiau exact, fiecare având câte o explicaţie personală.

Aflată la limita de a fi statutară, tonul şedinţei a fost unul foarte relaxat, problemele de pe ordinea de zi trecând fără prea multe discuţii. Disputele s-au iscat însă în momentul în care tinerii au trebuit să îşi aleagă forma noilor legitimaţii de membru CJT.

Legitimaţii „trilingve”

Existau mai multe modele de legitimaţii propuse, dar câţiva dintre membrii din partea UDMR au făcut o cerere des auzită din partea acestei formaţiuni. Ei doreau ca legitimaţiile să cuprindă înscrisuri şi în limbile maghiară şi engleză. Într-un ton mai mult sau mai puţin ironic, reprezentanţii PSD au propus să apară şi date în limba germană sau alte limbi ale Uniunii Europene, pentru a nu supăra pe nimeni.

Un membru PD, pe acelaşi ton ironic, a venit chiar cu ideea realizării unor legitimaţii care să cuprindă holograme care să afişeze, în funcţie de unghiul de privire, datele în limba cerută, idee întâmpinată cu amuzament de către ceilalţi tineri. Forma respectivelor legitimaţii a rămas să fie hotărâtă într-o şedinţă viitoare.

Vor şi site

O altă problemă discutată a fost realizarea unui site de internet al CJT, care şă aibă un link direct din site-ul Consiliului Judeţean. „Este un lucru care ne va ajuta să dăm dovadă de transparenţă şi de asemnea să facă cunoscute deciziile noastre celor interesaţi”, a declarat pedistul Nicolae Hoduţ.

Sergiu Briceag0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !