Remiza alba pentru Poli la Brasov

De Cristian Onaca
Reactualizat la:
Remiza alba pentru Poli la Brasov
Remiza alba pentru Poli la Brasov
ACS Poli Timişoara rămâne neînvinsă în actualul campionat al diviziei secunde şi după vizita de pe terenul liderului seriei vestice. Alb-negrii au terminat la egalitate, 0-0, confruntarea din deplasare cu echipa Corona Braşov.

Timişoara are 6 puncte după primele 4 jocuri de campionat şi rămâne aproape de podiumul clasamentului. Trupa pregătită de Vali Velcea a remizat duminică la Braşov cu formaţia care la ora jocului adunase cele mai multe puncte. Un 0-0 echitabil până la urmă chiar dacă fiecare dintre cele două echipe a avut şansa de a marca măcar un gol.

Corona a început mai bine şi a fost aproape de a deschide scorul prin Coman. Oaspeţii au răspuns la ocazia din minutul 17 cu câteva şuturi periculoase de la distanţă prin Poparadu şi Nohai. Fazele de poartă s-au stins până înspre final când Poli a fost echipa mai proaspătă şi a avut situaţiile mai bune însă le-a tratat cu naivitate. Nohai a nimerit bara în minutele de prelungire, iar Enciu a reluat slab cu capul din apropiere.

Velcea a jucat cu: Kirev – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Poparadu, Artean, Bălace – Boldea, Szekely. Au mai jucat: Dobricean, Boştină, Enciu.

Cu 6 puncte Poli a urcat pe locul 5 la două victorii distanţă de noul lider al seriei vestice, Damila Măciuca. În runda a şasea alb-negrii revin pe Dan Păltinişanu pentru disputa cu FC Olt.