„Renegaţii” au primit vacanţă

„Renegaţii” au primit vacanţă
ORADEA – O dată cu reunirea lotului s-a reluat şi telenovela jucătorilor puşi pe lista de transferări. Prezenţi la stadion, Vali Miculescu, Grigorie Tudor, Adrian Voiculeţ şi Szeleş Tibor au aflat că sunt în vacanţă în perioada 6-16 ianuarie.

Cei patru trebuiau să se pregătească separat, cu antrenorul Florin Farcaş, până înainte de Crăciun, şi apoi în perioada 27-31 decembrie, însă nici unul nu a participat la antrenamente. „Trebuiau să ne anunţe programul de antrenamente în scris, dar nu au făcut-o, la fel cum nu ne-au comunicat nici că suntem în vacanţă. În contract se specifică că trebuie să fim anunţaţi în scris. Am venit jucător liber şi vreau să plec tot jucător liber.

Am vrut să facem antrenament, chiar separat de echipă, dar Abrudan ne-a scos afară din vestiar, de parcă ar fi el patronul echipei”, a spus Grigorie Tudor, care susţine că nu a venit la antrenamente deoarece a avut pneumonie. „În trei luni de zile şi-au bătut de două ori joc de mine. Nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva”, a adăugat şi Miculescu. Voiculeţ a precizat că a depus o cerere la club prin care este dispus să plătească 20.000 de euro, dar să fie lăsat să plece. Cei patru jucători au fost scoşi din vestiar şi nici nu au primit permisiunea să se pregătească.

„Nu îi vreau în lot”

Consilierul tehnic Viorel Abrudan a fost clar: „Nu vreau să lucrez cu aceşti jucători. Au mâncat de pomană în tur, din moment ce echipa e pe locul 14. Să-i luăm pe fiecare: Miculescu a dat câteva goluri, pe Tudor îl apreciez pentru fotbalul pe care îl ştie, dar la 34 de ani nu prea mai poate, iar pentru Voiculeţ lucrează zece oameni, dar el ratează chiar şi cu poarta goală. Au fost anunţaţi din 1 decembrie că sunt pe lista de transferări.

De ce nu îşi găsesc echipe, dacă sunt aşa de valoroşi?” Preşedintele Alexandru Toth a adus şi el unele lămuriri: „E o minciună că nu au ştiut programul de antrenament. Acesta trebuie afişat doar la club, nu se transmite în scris jucătorilor. Grigorie Tudor a fost aşa de bolnav că a participat la examenele de sesiune la facultate. Noi am procedat corect că i-am anunţat din timp că sunt transferabili, să nu se mai spună ca în vară că li s-a comunicat prea târziu. Normal, ei trebuiau să respecte programul scris şi să-şi caute echipe. Nu au reuşit, aşa că acum le-am dat vacanţă”.

Ar fi normal ca tot acest scandal să se termine prin negociere directă între părţi, înainte ca imaginea FC Bihor să aibă de suferit.

Teodor Biris0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !