„Renegaţii” nu au fost la antrenament

1Comentariu
„Renegaţii” nu au fost la antrenament
ORADEA – Dacă lotul FC Bihor a intrat în vacanţă la sfârşitul săptămânii trecute, mult mai devreme de termenul fixat iniţial la 23 decembrie, nu acelaşi lucru se poate spune despre fotbaliştii puşi pe lista de transferări.

Este vorba de Miculescu, Voiculeţ şi Szeles, cărora le-a fost stabilit un program de antrenamente şi în intervalele 19-23 decembrie şi 27-31 decembrie. Cei trei nu şi-au rezolvat încă situaţia, dar nici nu s-au prezentat ieri la antrenamentul programat la ora 11 şi riscă sancţiuni din partea conducerii clubului. „Am fost la stadion împreună cu doctorul echipei, dar cei trei nu s-au prezentat la antrenament. Am informat conducerea clubului despre situaţia ivită”, a precizat antrenorul Florin Farcaş. Pus pe lista de transferări este şi Grigorie Tudor, care a plecat de două săptămâni acasă, la Constanţa, şi nu a revenit.

Se plătesc salarii

Altfel, o parte a jucătorilor şi-au primit rata contractuală pe luna octombrie, mai puţin cei trecuţi pe lista de transferări şi cei care domiciliază în Bihor. „Facem eforturi ca între Crăciun şi Revelion să mai plătim şi rata pe luna noiembrie”, susţine preşedintele Toth. Salariile până pe luna decembrie le-au primit şi antrenorii de la Centrul de Copii şi Juniori. „Asta pentru că apreciem munca lor şi rezultatele obţinute. Centrul de Copii şi Juniori reprezintă o prioritate din toate punctele de vedere”, explică preşedintele Toth.

Veştile proaste au venit de la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul FRF, care obligă FC Bihor să achite 220.000.000 lei vechi către CSŞ Craiova. Suma reprezintă indemnizaţia de formare pentru jucătorul Octavian Trăistaru şi trebuie achitată în termen de 14 zile. Decizia este definitivă. Curtea de Arbitraj se va pronunţa în data de 8 ianuarie şi în litigiul dintre Marcel Iancu şi FC Bihor.

Teodor Biris1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor