Renovare în două tranşe

5Comentarii
Renovare în două tranşe
ORADEA – Până în 20 august, Sala Sporturilor se află în prima fază a procesului de renovare demarat de Primărie luna trecută şi etapizat pe doi ani.

Bugetul lucrării este de 5 milioane lei, anul acesta fiind contractate lucrări de aproape 3 milioane, a declarat primarul Petru Filip. „Se lucrează la pardoseală, la grupurile sanitare, la vestiare şi la holurile de acces, acestea urmând să fie gata până în 15 august”, spune primarul. Tot în această etapă este cuprinsă şi o reparaţie de urgenţă la acoperiş, urmând ca anul viitor să se facă o reparaţie capitală, în urma căreia Sala Sporturilor să beneficieze de un tavan care să permită iluminarea naturală. Concomitent cu renovarea imobilului, se amenajează şi zona verde din jur. În această lucrare este prinsă şi refacerea fostei fântâni arteziene.

Birocraţie?

Sala Sporturilor a trecut de la Guvern în proprietatea oraşului în 1 ianuarie 2007, iar reparaţiile necesare pentru desfăşurarea unor competiţii au demarat abia de curând, în condiţiile în care primele manifestări sportive din calendarul lui 2007 nu sunt departe. Motivul ţine de birocraţie, susţine Boloş. „La 1 ianuarie am preluat o sală care avea nevoie de reparaţii, nu şi planurile sau proiectele care premerg intervenţiei. Nu s-au mai făcut lucrări de 33 de ani”, susţine Boloş. Antreprenorul general este Constructorul Sălard.

Cristina Ghilea5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor