Repartiţie pentru rezidenţi

ORADEA – Candidaţii care au trecut cu bine peste concursul naţional de rezidenţiat vor participa duminică în cadrul unei teleconferinţe la alegerea locurilor pe specialităţi şi a centrului de pregătire. Aceştia se pot prezenta la unul dintre cele 11 centre universitare din ţară.

Pentru centrul universitar Oradea, participanţii vor trebui să fie prezenţi la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic Judeţean Oradea, de pe strada Republicii, nr. 35, etaj I, sala 42. Primii pe listă vor fi cei care au participat pentru specialităţile chirurgicale, cu începere de la ora 8.30, de la ora 10:30 cei pentru medicina dentară, grupa farmacie de la 10:45, grupa medicină de laborator de la ora 11:00, grupa medicină de familie cu începere de la 12:00 iar de la 14:30 candidaţii de la grupa specialităţilor medicale. Candidaţii vor trebui să aibă asupra lor cartea de identitate sau paşaportul, iar împuterniciţii cartea proprie de identitate şi o împuternicire dată de candidat la notariat.

 Prezenţă obligatorie

Concurenţii sau împuterniciţii acestora care nu sunt prezenţi la data, ora şi locul fixat pentru alegerea specialităţii şi a centrului de pregătire, pierd drepturile conferite de concurs. Absolvenţii facultăţii de medicină, care au obţinut punctaj de promovare dar nu îşi vor alege duminică loc în specialitate pot depune cereri de confirmare în rezidenţiat de medicină de familie în perioada 27-30 noiembrie.

Cererile pot fi depuse inclusiv la Centrul de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, personal sau prin fax la nr. 021.2556406, precizând grupa de specialitate pentru care au candidat. Clasificarea candidaţilor va fi afişată pe site-ul www.rezidentiat2006.ro, redistribuirea acestora făcându-se pe 10 decembrie prin telespeaker.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase