Repartizarea continuă

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a rezolvat cazurile speciale ale absolvenţilor clasei a VIII-a, în vederea admiterii acestora în licee sau la şcoli de arte şi meserii. Din 88 de cazuri speciale au fost rezolvate 85.

Dintre acestea, 16 solicitări au fost pentru apropiere de domiciliu, iar 12 au fost cazuri medicale. Au fost depuse 49 de cereri pentru redistribuire, 9 elevi au avut codul greşit şi au primit răspuns pozitiv, iar două perechi de gemeni au fost repartizaţi la aceeaşi şcoală.

Etapa a III-a de admitere la învăţământul pentru seral şi frecvenţă redusă se va desfăşura în 23 august. În perioada 28 – 31 august va avea loc înscrierea la formele de învăţământ seral şi frecvenţă redusă, în 4 septembrie repartizarea candidaţilor la aceste forme de învăţământ, iar în data de 5 septembrie vor fi repartizaţi absolvenţii clasei a VIII-a care din diferite motive nu au fost repartizaţi în etapele anterioare. Această repartizare se va face în cadrul unei şedinţei publice.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !