Reprezentanţi falşi de la Electrica

Reprezentanţi falşi de la Electrica
Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE TN) SA informează şi, totodată, avertizează populaţia referitor la practicile ilegale desfăşurate de persoane care se prezintă ca angajaţi ai Grupului Electrica şi solicită sume de bani în numele societăţii.

„Vă rugăm ca, în cazul în care sunteţi contactaţi de astfel aşa-zişi reprezentanţi Electrica, să solicitaţi legitimaţia acestora şi, în cazul în care nu vă este prezentată, sau există îndoieli cu privire la veridicitatea acesteia, să anunţaţi de urgenţă Poliţia”, se spune în comunicatul Electrica.

În zona de activitate a societăţilor care fac parte din Grupul Electrica, la nivelul judeţului Bihor, au fost înregistrate astfel de situaţii în care persoane care pretind că sunt angajaţi ai Electrica, parteneri sau subcontractanţi, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor electrice, pătrund în locuinţele abonaţilor şi solicită sume de bani, invocând diverse scenarii pentru o aşa-zisă rezolvare a situaţiei.

Electrica nu mai este înştiinţată de către acest angajat/partener privitor la un contor desigilat sau un contor şuntat etc.

„În urma verificărilor întreprinse în zonele de acoperire ale Grupului Electrica, toate cazurile semnalate s-au dovedit a fi fapte care contravin legii, contoarele electrice fiind intacte, indecşii citiţi corect, iar angajaţii noştri nedesfăşurând nicio activitate la respectivele locuri de consum”, se precizează în comunicat.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, şi pentru a vă proteja de acţiunile ilegale ale acestor persoane, reprezentanţii Electrica fac câteva precizări. La nivelul judeţului Bihor nu există, în momentul de faţă, niciun prestator de servicii (terţ) mandatat de SDEE TN SA – Sucursala Oradea pentru a desfăşura activitatea de verificare a contoarelor electrice. Angajaţii Grupului Electrica pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat cu sigla societăţii şi cu textul SDEE TN SA (de exemplu: Sucursala Oradea), cât şi prin legitimaţia de serviciu.

Angajaţii SDEE TN SA nu încasează bani la domiciliul consumatorilor sau contravaloarea lucrărilor executate de societatea noastră.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !