Republicii, în sunetul colindelor

1Comentariu
Republicii, în sunetul colindelor
ORADEA – Corso-ul orădean va răsuna, în acest sfârşit de săptămână de zvon de colinde şi cântece de Sărbători. Primăria, ca organizator şi gestionar al manifestărilor municipale dedicate Serbărilor de Iarnă, anunţă un program plin pentru fiecare după-amiază din zilele acestui weekend. Program colinde [.doc – 24KB]

Astfel, sâmbătă de pe la orele amiezii, pe scenă vor urca elevii de la Liceul Traian Vuia, urmaţi de copiii de la Şcoala Decebal. Între orele 13.00 şi 15.00, membrii Ansambulului Lioara de la Casa Tineretului îşi vor prezenta programul trecătorilor şi publicului intersat. Programul scenei de pe Republicii, plasată în imediata vecinătate a unităţii CEC, se va încheia, sâmbătă, la ora 16,00, după prestaţia celor de la Liceul Aurel Lazăr.

Programul predeve o „zi scurtă” pentru colide, duminica. Corul de la Liceul A. Lazăr va deschide ziua, urmat fiind de cel de la Şcoala Dimitrie Cantemir şi apoi de elevii de la Liceul Lucian Blaga.

Programul colidelor a fost pus la punct şi pentru ziua de luni. De la amiază, scena va aparţile micuţilor de clasa I-a de de la Liceul de Artă, care vor prezenta un grup de colinde. Începând de la ora 15.00, aceştia vor lăsa loc pentru Ansamblul profesionist „Crişana”. Încheierea programului de luni o vor face cei de la Quasar, cu un „număr” de o jumătate de oră.

Cristina Ghilea1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor