RER majorează tarifele de la 1 februarie

De Costel Demian
Reactualizat la:
7Comentarii
RER majorează tarifele de la 1 februarie
Consiliul local a aprobat modificarea tarifelor la serviciile de salubritate prestate de Societatea RER Ecologic Service SA.

Motivația majorării tarifelor este creșterea salariului minim pe economie de la 1 februarie 2017, de la 1 250 la 1 450. În cadrul RER se vor aplica majorări atât la nivelul salariului minim pe economie cât și conform coeficienților de ierarhizare pentru ceilalți angajați.

„Impactul creșterii cu 16% a salariului minim brut pe economie se reflectă în tarifele operațiilor efectuate de către societatea RER în creșteri de 1-15%, în funcție de consumul de manoperă al operațiilor”, transmite RER.

Tarife RER de la 1 februarie 2017

Cele mai mari majorări, între 13-15%, vor fi aplicate la munca fizică prestată de lucrătorii RER: măturatul manual, curățatul de rigole, golirea coșurilor de gunoi, întreținerea curățeniei și încărcat manual deșeuri stradale, precum și curățarea manuală a zăpezii și curățarea de zăpadă și gheață a gurilor de scurgere.

tarife-rer

Servicii prestate de RER

  • precolectarea, colectarea și transportul deșeurilor solide, cu excepția celor toxice, periculoase sau cu regim special
  • curățatul căilor publice
  • curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei, îngheț sau ninsoare.

 7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor