RER preia clienţii Urbanei

15Comentarii
RER preia clienţii Urbanei
O echipă mixtă RER – Urbana „sorcoveşte” asociaţiile în prag de An Nou pentru transferul contractelor.

Miercuri, RER Ecologic Service a demarat transferul contractelor de la Urbana. Activitatea este derulată de către un reprezentant al Urbana şi unul din partea RER, care se deplasează din poartă în poartă pentru rezilierea contractelor de prestare a serviciilor de salubrizare – colectare a deşeurilor menajere cu SC Urbana SA şi înnoirea documentelor cu RER Ecologic Service. Activitatea se desfăşoară în contextul în care din 1 ianuarie 2010 va intra în vigoare taxa de salubrizare, în cuantum de 14 lei, care va fi aplicată celor care nu au încheiate contracte de salubritate cu operatorul licenţiat. Delegaţia se deplasează în aceste zile în Cartierul Nufărul, unde contactează în principal asociaţiile de proprietari, urmând ca în primele zile ale anului viitor, activitatea să se continue la agenţii economici.

Până în primăvară

Conducerea RER Ecologic Service speră că formalităţile vor fi încheiate până la primăvară. Gabriela Mălinaş, director pe probleme de marketing a societăţii, estimează că vor fi necesare aproximativ două – trei luni pentru transferul tuturor contractelor de la Urbana şi încheirea formalităţilor cu cei care nu au contract de salubrizare.

În prezent, 30-40% din populaţia oraşului nu deţine contracte de salubritate, aproximativ 60.000 de persoane fizice şi firme au contracte cu Urbana şi 75.000 cu RER.

Negocierile dintre cele două societăţi, pentru preluarea SC Urbana SA de către patronatul german al RER Ecologic Service vor continua în prima săptămână a anului următor.

Malina Pop15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor