„Respiră o viaţă sănătoasă”

ORADEA – Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (C.P.E.C.A) Bihor împreună cu Fundatia Încrederea au organizat mai multe evenimente în pragul Zilei Mondiale fără Fumat (31 mai) .

Luni la amiaza, liceele Partenie Cosma si Traian Vuia vor gazdui un turneu de baschet baieti la care mai participa liceeni de la „Emanuil Gojdu”, „Mihai Eminescu”, „Mihai Viteazu” si „Ady Endre”. Finalele vor avea loc marti, de la ora 15:00 la liceul „Traian Vuia”.

Iar joi (31 mai), va lua startul de la ora 14:30, de lânga magazinul Crisul, un mars antifumat, la care vor participa 200 de liceeni oradeni din care jumatate vor fi îmbracati în maieuri cu mesaj antifumat sau în costumatii creatie proprie.

Se va merge pe Corso-ul oradean pâna la teatrul Arcadia, unde vor asista la o piesa de teatru „anti-tutun” oferita de liceeni de la „Dimitrie Leonida”, „Pedagogic”, „Vasile Voiculescu” si Liceul de Arta. Premiile vor fi oferite de sponsorii TGIE, Livella, Restaurantul Vegetarian Cris, Pizzeria Mama Mia, Pro Sport Oradea, BesTel Gsm (partener Cosmote), Directia Judeteana de Sport Bihor. Si-au mai adus aportul Ideart Oradea, Tehnoprint, Tipografia Treira si Poligrafia Offset Print.

 

Cristian Horgos

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase