Responsabil cu distracţia

11Comentarii
Responsabil cu distracţia
Deva – Un elev în clasa a XII-a animă atmosfera dintr-un club devean, la final de săptămână. Alexandru Eftimie, elev al Liceului Teoretic „Traian„ din Deva, este de aproape patru luni DJ, adică persoana responsabilă de calitatea „distracţiei„, într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi devene.

Efti, pentru prieteni, sau DJ Prophet, cum îi este numele de scenă, cochetează cu muzica de mic. „Am luat lecţii de pian şi orgă…profesorul spunea că am ureche muzicală bună. De vreo patru ani însă mi-am descoperit o nouă pasiune, aceea de a fi DJ.

Am început prin a pune muzică la petrecerile prietenilor, şi…dinainte de Crăciun sunt DJ oficial, într-un club„, spune Efti. Pasiunea sa nu i-a prea încântat la început pe părinţi:„…sunt clasa a XII-a, am bacalaureat, vreau să merg şi la facultate la Timişoara, la design grafic, deci am de învăţat! Am discutat cu părinţii şi am stabilit că două nopţi pe săptămână pot face ceea ce îmi place, iar în restul zilelor mă ocup exclusiv de şcoală„, povesteşte Efti.

Tânărul DJ spune că devenii preferă să asculte muzică club şi electro. În ceea ce-l priveşte, în timpul liber, ascultă muzică club, hip-hop şi detestă manelele. Adolescentul mai spune că actuala lui ocupaţie i-a adus prieteni noi, dar că nu i s-a urcat celebritatea la cap, pentru că se consideră un începător, care mai are multe de învăţat.

Are şi un idol… Adrian Eftimie -interesantă coincidenţă de nume!-, care este la ora actuală cel mai cunoscut DJ român, la nivel internaţional.

Clara Pas11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor