Restanţieri de top – lista revizuită a datornicilor

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:
5Comentarii
Restanţieri de top – lista revizuită a datornicilor
Direcţia Economică a publicat luni, în prima zi a acestei luni, lista revizuită a contribuabililor cu datorii.

Aceasta cuprinde restanţierii persoane fizice care înregistrau obligaţii fiscale restante mai mari sau egale cu 1.000 lei la 1 iulie. Aceştia au fost notificaţi în prealabil. A fost publicată şi lista revizuită a restanţierilor persoane juridice care înregistrează obligaţii fiscale restante la 1.07.2016 mai mari sau egale cu 5.000 lei şi care au fost notificate în prealabil.

Vedete

Lista deschisă de cuplul Tincău Tibor şi Mariana, cu o datorie la bugetul local de 1.050.572 de lei. Tincău a fost proprietarul fostei Sinteza şi al afacerii cu carburanţi TWT. Pe locurile 4 şi 5 se situează proprietarii firmei de construcţii CIAC, Mintaş Ioan şi Mintaş Horia-Octavian, cu un total de peste 300.000 de lei. În toate trei cazurile este vorba de diverse amenzi neachitate.

Între persoanele juridice cu datorii care figurează pe listă, majoritatea sunt fundaţii.

Actualizată

„Prin acestă revizuire au fost eliminate din listă persoanele care şi-au achitat între timp (în intervalul 30 iunie – 27 iulie) obligaţiile restante faţă de bugetul local. În conformitate cu art. 162 alin 1 din Legea 207/2015 – Codul de procedură fiscală, Municipiul Oradea publică lista debitorilor persoane fizice şi persoane juridice care înregistrează obligaţii restante faţă de bugetul local. Potrivit prevederilor legale, în termen de 15 zile de la achitarea integrală a obligaţiilor fiscale, Municipiul Oradea va proceda la eliminarea din lista a contribuabililor care şi-au achitat aceste obligaţii. De asemenea, în cazul obţinerii de către contribuabili a suspendarii executarii actului administrativ fiscal se va proceda în termen de 15 zile la eliminarea din listă a contribuabililor aflaţi în această situaţie”, transmite Primăria.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor