Restrictii de circulatie in Ungaria

De Alexandra Lăzureanu
Restrictii de circulatie in Ungaria
Autorităţile de frontieră ungare, au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea că, în perioada 14 martie, începând cu ora 23:00 – 15 martie, până la ora 23:00 şi între 16 martie, începând cu ora 23:00 şi 17 martie, până la ora 23.00, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone (cu excepţia celor care transportă animale vii şi produse perisabile).

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că vineri, în Ungaria se comemorează Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, fiind declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare. Având în vedere acest fapt, autoritatile de frontieră vor efectua, în această perioadă, controlul comun pentru iesirea din Romania (respectiv intrarea in Ungaria) pentru acest tip de mijloace de transport, însă, conform legislaţiei statului vecin, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcarile special amenajate, pâna la încheierea perioadei de restricţionare a circulatiei pe drumurile publice. Politistii de frontierâ români cooperează cu autoritatile de frontieră din Ungaria, în vederea stabilirii măsurilor comune necesare asigurării unor control operativ pentru acest tip de mijloace de transport (ex. redirectionarea TIR-urilor spre toate punctele de frontiera de la graniţa comună). I.T.P.F. Oradea a luat toate măsurile ce se impun pentru ca traficul de călători şi autoturisme să se desfăşoare în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat, în prezent acesta desfăşurându-se în condiţii normale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !